Inloggen  |  Registreren

Sotto Voce

Beheerder:

heyl7626

Details:

Categorie: kamerkoor
Plaats: Molenveldlaan 196 Nijmegen  (Gelderland)

Foto's bekijken
RSS Feed

Bezoek de website
Stuur een Email
SOTTO VOCE IS EEN KAMERKOOR DAT DURFT.
In de afgelopen jaren hebben wij twee grote werken uitgevoerd voor koor, solisten en orkest: het oratorium Samson van Händel (2011) en de Mis in c van Mozart (2016). En begin 2018 voerden we de modern-klassieke compositie Autour d’une Femme van Bernard van Beurden uit. Interessante stukken, van een hoge artistieke kwaliteit en voor een amateurkoor behoorlijk complex. Muziek die bovendien in Nederland nog niet vaak is uitgevoerd.

Grotere koorprojecten wisselen we graag af met een wat bescheidener programma. Ook dan staat kwaliteit voorop, en ook dan kiezen we voor repertoire waarmee we ons publiek kunnen boeien en verrassen – en onszelf kunnen blijven ontwikkelen.
Recent hebben we bijvoorbeeld naast Bachs motet Jesu meine Freude psalmen van Sweelinck en Daan Manneke uitgevoerd. Ook hebben we opgetreden met het Gloria van Vivaldi en de Prière van Ton de Leeuw.

Sotto Voce is een koor dat bestaat uit muziekliefhebbers: wij genieten ervan om het beste uit onszelf en uit ons koor te halen. Dat kunnen wij niet alleen: onze dirigent Marc Buijs speelt daar, letterlijk en figuurlijk, een toonaangevende rol in.
Sotto Voce  donderdag 14 juni 2018 om 10:31
Wij zijn op zoek naar tenoren, voor vast of op projectbasis.
Dit in verband met een optreden in januari 2019 met Schutz en Bach muziek